Kwaliteit

Nauwlettend houden we volgende punten in het oog:

Grondstoffenkeuze

Kwaliteitszorg begint bij een grondstoffenkeuze van de allerbeste ingrediënten. Enkel trouwe, stipte, correcte en kwalitetsbewuste leveranciers komen bij ons in aanmerking voor een goede samenwerking. Zij vormen de fundamenten van Vancovienno´s kwaliteitsbeleid en zijn de start van een goede traceerbaarheid.

Kwaliteitsopvolging

Kwaliteitsproducten eisen naast een perfecte gronstoffenkeuze, een verzorgde behandeling. Dit kan enkel gebeuren in verzorgde productieruimtes met een voortdurende opvolging op de werkvloer door HACCP- en kwaliteitsbewust gemotiveerd personeel.

Externe dienstverlening

Een goede samenwerking met externe dienstverleners en controleorganismen staat garant voor een perfecte kwalteitsopvolging   Daarvoor kunnen wij steeds rekenen op: Voortdurende FAVV-begeleiding en permanente bacteriologische opvolging door een extern labo op zowel grondstoffen als eindproducten.

Hygiëne: ook na de productie

Als producent van voedingsmiddelen hechten wij enorm veel belang aan een goede hygiëne. Strenge reinigingsvoorschriften zijn een MUST , geen luxe. Jaarlijks wordt ons bedrijf onderworpen aan een externe audit door het bedrijf Vinçotte, zij controleren ons bedrijf op basis van de BRC reglementering. Daaruit onstaat het certificaat Comeos Food waar we in 2013 het hoger niveau behaalden.

Traceerbaarheid

Elke verkochte productverpakking beschikt over een individueel opvolgingsnummer. Dit laat ons toe de oorsprong van uw bestelling te traceren. Dit zowel naar productie als naar grondstoffenleverancier toe.

Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief, veilig product.IFS PLMA UTZ HIB