Kwaliteit

Nauwlettend houden we volgende punten in het oog:

Grondstoffenkeuze

Kwaliteitszorg begint bij een grondstoffenkeuze van de allerbeste ingrediënten. Enkel trouwe, stipte, correcte en kwaliteitsbewuste leveranciers komen bij ons in aanmerking voor een goede samenwerking. Zij vormen de fundamenten van Vancovienno´s kwaliteitsbeleid en zijn de start van een goede traceerbaarheid.

Kwaliteitsopvolging

Kwaliteitsproducten eisen naast een perfecte grondstoffenkeuze, een verzorgde behandeling. Dit kan enkel gebeuren in verzorgde productieruimtes met een voortdurende opvolging op de werkvloer door HACCP- en kwaliteitsbewust gemotiveerd personeel.

Externe dienstverlening

Een goede samenwerking met externe dienstverleners en controleorganismen staat garant voor een perfecte kwaliteitsopvolging Daarvoor kunnen wij steeds rekenen op: Voortdurende begeleiding van onze eigen kwaliteitsdienst en het FAVV en permanente bacteriologische opvolging door een extern labo op zowel grondstoffen als eindproducten.

Hygiëne en certificaten

Als producent van voedingsmiddelen hechten wij enorm veel belang aan een goede hygiëne. Strenge reinigingsvoorschriften zijn een MUST , geen luxe.

Daarnaast hebben wij ook aandacht voor duurzame en eerlijke kweek en handel van basisgrondstoffen.

Jaarlijks wordt ons bedrijf onderworpen aan verschillende externe audits.

Vancovienno heeft volgende certificaten:

Traceerbaarheid

Elke verkochte productverpakking beschikt over een individueel opvolgingsnummer. Dit laat ons toe de oorsprong van uw bestelling te traceren. Dit zowel naar productie als naar grondstoffenleverancier toe.

Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief, veilig product.PLMA IFS UTZ HIB


RSPO

4-0985-17-100-00
Check our progress at www.rspo.org